SOLPLASSEN CAMPING

om solplassen camping

velkommen til solkysten

Solplassen Camping ligger idyllisk plassert like utenfor Stavern sentrum. Omgitt av flott natur og en variert kystlinje byr stedet på mange fine naturopplevelser. Samtidig er det kort vei til Stavern sentrum hvor det syder av liv når Glade dager arrangeres i nærmere fire uker hver sommer.

Solplassen Camping har åpent fra 01.05 til 29.09.24. Vi åpner opp for booking av hytter via hjemmesiden vår den 09.01.24. Vi har både vognplasser samt 46 hytter og bungalower til utleie. Hyttene er i forskjellig standard og priser. 22 av disse hyttene er helårshytter.

Solplassen har 2 sanitæranlegg som blir rengjort hver dag. Hvert sanitæranlegg har også eget rom for vaskemaskin og tørketrommel.

Hos oss finner du også en kiosk og restaurant med uteservering. Her stopper folk på vei opp fra stranden for å kjøle seg ned med noe leskende.

Campingplassen har også egen sandstrand med flytebrygge. Foretrekker man blankskurte svaberg tar det ikke mer enn 5 min. å gå til Rakke hvor du kan finne din egen lune, litt bortgjemte plass.

Del

kontakt oss