INFORMASJON TIL ALLE SESONGGJESTER

Hei

Nå har campingplassene i Larvik kommune blitt åpnet opp for tilnærmet normal bruk igjen. For å unngå smitte, er det fortsatt viktig at alle følger reglene som har blitt lagt ut tidligere. Vi har også fått egne regler for bruk av sanitæranleggene.

Egne regler som skal gjelde på alle campingplassene i kommunen:

• Er dere syke eller har symptomer- ikke kom til plassen. (Gjelder også milde forkjølelses symptomer) Det samme gjelder om dere har vært i kontakt med noen som har fått påvist Covid-19.
• Får en i din campingenhet symptomer – må alle i enhetene reise tilbake til hjemkommunen.
• Husk ekstra fokus på håndhygiene, vask godt med såpe.
• Hold anbefalt avstand til andre, minimum 1 m.
• Unngå samlinger av mennesker. Det skal ikke være flere enn 5 mennesker samlet i en gruppe, og disse skal holde 1 meter mellom seg. (Legg også gåturen ut av campingområdet, og til stier/områder med færre folk.)
• Ved tømmeplassen vil det bli gjort særlige tiltak bl.a. utplassering av desinfeksjonsmiddel og nærmere anvisning for bruk: Kun en person om gangen, hold 1m avstand, påminnelse om håndvask og antibac.
• Vi oppfordrer alle til å laste ned smitteappen.

VED BRUK AV SANITÆRANLEGGET

HOLD minst 1m AVSTAND
Takk for at du viser hensyn

GOD HÅNDHYGIENE
Vask hendene godt med vann og såpe. Bruk antibac på vei inn til sanitæranlegg.

BARN UNDER 6 ÅR FØLGES AV
VOKSEN PÅ SANITÆRANLEGGET.
Ikke sted for lek.

HOLD DET RENT
Hjelp til med å holde det rent etter deg.

 

Det vil bli skiltet ved tømmestasjonene og alle vannstasjoner på campingen som informerer om at dere må sterilisere hender og alle kontaktpunkter både før og etter bruk. Det vil bli utplassert desinfeksjonsmiddel både ved tømmestasjonene og ved inngangene til sanitæranlegget, men det er viktig at dere også medbringer eget desinfeksjonsmiddel til bruk ved vannstasjonene (det er så mange vannstasjoner at vi har ikke mulighet til å sette ut på alle).

Selv om det totalt kun ble 7 tapte dager, vil vi, som en service til våre faste gjester, beholde utvidelsen av sesongen frem til 11.10.  Strømprisen vil være kr. 1,2 per KwT gjennom hele sesongen.

Da vi fortsatt mangler noen kontrakter, minner vi igjen om innlevering av underskrevne kontrakter.

Vi må også understreke igjen hvor viktig det er at vi følger de retningslinjer og regler som blir gitt.  Brudd på disse kan medføre økning av smitte, som igjen vil føre til total nedstenging av alle campingplassene.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen.

Vennlig hilsen

Adnan, Rikke, Grethe og Johnny

 

Vi mangler fortsatt epostadressen til noen av våre faste sesonggjester. Om du er en av de som ikke har mottatt denne informasjonen på mail, send oss gjerne en epost med deres riktige epostadresse (solplassen@solplassen.no)

 

 

 

Comments are closed.