Bilder

Solplassen ligger idyllisk til helt nede ved vannkanten. Kyststien går forbi område og du har mulighet til å se den vakre kysten. Det er kort vei både til Stavern og Rakke, samt en rekke andre muligheter.

På sommeren yrer det av liv på stranden som hører til Solplassen. Du kan velge mellom sandstranden, svaberg eller å benytte deg av vår nye brygge, som har blitt veldig populær. På fine dager kan det vært lurt å være tidlig ute, da det fort kan bli fullt på bryggen.

Plassen

Trykk på bildet for å se et oversiktsbilde over hele Solplassen Camping. Stranden som tilhører plassen ser du til høyre i bildet.

Stranden

Solplassen har en stor og fin strand, og ligger vanligvis på toppen av vanntemperatur målingene i Larvik/Stavern. Du kan velge mellom sandstrand, gress eller vår nye brygge. Det er sol fra morgen til kveld.

DSC_7982 DSC_7267 DSC_7237 DSC_7984

Krabbefiske – populært blant barna

Fra brygga til Solplassen er det muligheter for at barna kan fiske krabber, og dette er en utrolig populær aktivitet for de minste. De sitter i timesvis og fanger krabber, og det er muligheten for å få mange og store krabber om du har tid og tålmodighet.

Lekeplassen – trygt og godt alternativ for barna

DSC_7829

Solplassen Café og kolonial

Fra mai åpner Solplassen Café og butikken åpner i hovedsesongen. I Caféen kan du kjøpe alt fra gatekjøkkenmat, til skikkelig restaurantmant som kan måle seg med de bedre restaurantene i byene. Restauranten har både inne og ute servering, og har alle rettigheter når det gjelder alkohol. Den er helt nyoppusset i 2016 og har både spiseplasser, sofagrupper, kafebord og storskjerm.

Opptil flere ganger i løpet av sesongen er det live musikk både inne og ute som skaper en utrolig god stemning. Det er i tillegg planlagt temakvelder som den populære grillkvelden.

DSC_0033 DSC_0024 DSC_0022 DSC_0036 DSC_0020 DSC_0031 DSC_0029 DSC_0023 DSC_0010

Området rundt Solplassen

Solplassen ligger som nevnt i gå avstand til selve Stavern. På sommeren yrer Stavern av liv.

Stavern kirke

Minnehallen ligger bare noen få hundre meter fra Solplassen, du følger kyststien mot Stavern forbi Skråvika. Bygningen ble reist for å hedre de falne under første verdenskrig, men også de som falt under andre verdenskrig er hedret der nå. Totalt falt over 7.500 norske sjøfolk under de to krigene. (Les mer her..)

Mølen er er et unikt sted, med gamle gravhauger fra vikingtiden (les mer her) og en unik fauna. Området ligger en kort kjøretur fra Solplassen.

Comments are closed.